For tiden raser debatten om Pia Kjærsgaards forslag om at forbyde parabolantenner i muslimske ghettoer [se f.eks. EB.dk, hvor hun nu trækker i land]. Alle gode kræfter samler sig mod dette ufrihedens forslag fra denne omverdensfjendske partileder, som næsten alle elsker at hade.

Det er altid et morsomt skue, når Dansk Folkeparti trykker på knapperne og får folket til at hoppe og springe som pavlovske hunde. I denne sag kan folk få lov til at føle sig liberale og tolerante: Ingen moderne dansker kunne dog drømme om noget så grotesk som at forbyde andre at se tv. TV er da for Helvede vort halve liv, ik?

Forslaget er selvfølgelig helt hen i vejret og “har ingen gang på jord”. Tænk, at DF ikke kan se det, og tænk engang hvor langt ude de er..

Men midt i følelsen af moralsk og intellektuel overlegenhed, kan folk til gengæld også se tolerancens pris. Der ER jo et problem med at muslimer isolerer sig og primært får deres nyhedsdækning fra muslimske tv-kanaler. De fleste aner godt, at parabolerne understøtter ghettodannelsen.

Jeg skal ikke kunne vidne om, hvordan DFs top og Pia Kjærsgaard tænker, men mon dog ikke de godt ved, at forslaget er dødfødt?

Og mon det så overhovedet er et seriøst ment forslag?

Kunne det ikke tænkes, at det var et debatoplæg kamoufleret som et forslag?

Som sagt ved jeg ikke hvad planen har været, men det jeg i virkeligheden hører Pia sige, er følgende:

Her i Danmark har vi i god vestlig tradition høj grad af personlig frihed. Vi kan bl.a. selv vælge hvilket tv vi vil se. Men som følge af den muslimske masseindvandring har denne frihed nogle farlige konsekvenser: Den styrker ghettodannelsen og truer dermed vor kultur og dermed selvsamme frihed på længere sigt.

I virkeligheden er det faktisk sådan, at frihed ikke kan eksistere samtidigt med massiv tilstedeværelse af muslimske muslimer.

Vi må altså vælge: Vil vi have frihed eller vil vi have muslimske muslimer.